Do me good

"And I think that I sometimes might have wished
Something more than to be a size 6
But now all my aspirations rest in between my beauty magazines and my credit card bills
Now watch me make up my mind
Instead of my face
And to all the ladies out there I wish,
We could make more than just the next marketing bid
Culture is what we make it yes it is
Now is the time
To invent"

- Sleater Kinney

bloody saturday

fredagskvällen blev väldigt otippad. Simon ringde på dagen och sa till mig att vi skulle ut efter att jag slutat jobba. Mycket riktigt bytte jag om och drog till blom där vi tog några öl, sedan gick vi vidare till kings head. Kända både vakter och bartendrar gjorde att kvällen blev mycket billig och drickan liiiite för mycket. Det dansades och drevs med köttmarknaden nere på dansgolvet hejvilt.. När det var dags att gå hem fick jag för mig att jag skulle "låna" lite fina skyltar, så nu stoltserar ngn fin skylt ägd av Hässleholms kommun här i rummet. Fina blåmärken fick jag med.

Kvällen blev kanske en aningen överdriven i slutändan, men det var så skönt att bara släppa loss lite i goda vänners lag, det var ett tag sen jag gjorde det här hemma.

Ångrar dock grymt att jag innan jag skulle sova satte igång datorn och pratade med H. Så fruktansvärt dumt att prata med honom i det tillståndet, över msn. Speciellt när man däcker efter att ha sagt ngt mkt dumt och sen inte riktigt minns varför jag sa det där dumma. Så hela dagen idag har jag gått runt och mått piss, jobbat på rutin och typ bråkat med den nya tjejen där. Usch. Allt jag vill just nu är att få krypa upp i H's famn och att allt ska vara bra igen. Jag är en idiot.

Nu ska jag fortsätta att mysa här med Teuqila och hennes två kattungar, döpta av bella till : Minttu och Mynta Löspelle, japp Löspelle är deras efternamn.


/

Michelle


Belgien

Kom på att jag inte laddat upp några bilder på väldigt länge, vilket suger... Så nu tänkte jag ladda upp lite bilder från Belgien och den sessionen där jag var journalist. Btw ska fortsätta lite med mina länkar, här är den bloggen som vi bl.a. skrev under sessionen, jag har skrivit artiklen om food or fuel och den om hetaste officialen, hmm tror att jag skrivit ngn mer, men kommer inte ihåg vilken, ska också ladda upp en till minst de närmaste dagarna.
Här är länken iaf: http://eypbe2009.blogspot.com

Belgien i bilder:

F.v. H's bror, H's brors flickvän, H, jag
Framtida alkoholister? Nej, men i ett hostelrum mitt i natten med dricka och dryckeslekar.


F.v. Stefan, Veronica, jag och Ruben (några av mina mkt goda vänner i eup)
Under den belgiska motsvarigheten till Eurovillage, bilden tagen ngn timme efter föregående bild.
Det kanske är ego med bilder där jag är med hela tiden, men de flesta som läser denna blogg vet inte vilka mina eup-kompisar är sååå, håll till godo ;)


Veronica                                                                    Jag

Nej, vi festar inte bara, men ganska mkt... Vi följer mottot: "work hard, play hard"

Bilden är tagen i H's studentlägenhet i Leuven. Vi hade även kuddkrig:



japp, teckningarna på väggen är målade av Bella. Hon målar så många till honom att han snart kan tapetsera hela lägenheten med dem :)

De två sista bilderna är tagna efter sessionen, innan vår efterfest i lägenheten... Mkt bra kväll, helt skumt, det började snöa typ klockan 4 på natten när vi festat sen klockan 8. På morgonen efter trodde vi alla att vi drömt det för då var det 12 grader och solsken igen...

Lägger upp lite mer bilder på den seriösa delen av sessionen en annan gäng.

/ Michelle

Update

Hej alla (ca 8 st),

Ja Annelie jag uppdaterar väldigt dåligt, därför ska jag nu göra en ordentlig uppdatering där ni ska få se min vardag denna våren :)

Just nu jobbar jag mina sista veckor på restaurangen, mestadels kvällspass därför att chefen lär upp nya servitriser inför mitt bortfall i manstyrkan på kära Infinity. Jobbet är verkligen trist nu, jag kan allt och orkar inte göra samma saker som jag gjort i snart ett helt år en massa timmar varje dag, dag ut och dag in. Därför är det ett välkommet tillskott med Emmelie, från INT3, älskade INT3, som nu provjobbar med mig. Det går bara bättre och bättre för henne. Ikväll hade vi väldigt mycket gäster och det gick hur bra som helst, massa dricks, kaaatching!

Såhär ser Infinity's hemsida ut: (stavningen rättad av moi, fast fortfarande myyycket stavfel där, usch. Dessutom har jag skrivit texten till "Om oss")

http://www.restaurang-infinity.com/

Den 3 april bär det av till Stockholm för kick-offen för oss organisatörer för den 60 internationella sessionen av Europeiska Ungdomsparlamentet. Då ska vi fixa en massa organisatoriska saker, möten hela helgen och fullt med jobb, besöka olika lokaler vi ska använda oss av. Mitt team ska bl.a. organisera två konserter, en efterfest/loungekväll och Eurovillage. Eurovillage är den kvällen under sessionen där man får smaka mat från alla de 30 länder de olika delegationerna kommer från. Brukar vara sjukt roligt, många av länderna har med sig massa dryck. Tänk dig själv det bästa från Europas länder. Vin från frankrike, italien och portvin från portugal, blandat med den bästa ölen från tyskland, belgien, tjeckien och sen den bästa whiskeyn från irland, vodkan från ryssland, rakin från albanien, ouzon från grekland etc etc etc och då har vi inte ens kommit in på maten ;)


Länkar här till hemsidan för det projektet, som är det största ungdomsprojektet i Sverige i år:


http://stockholm09.se/ <--- ps. jag är med under PARTICIPANTS och sen ORGANISING TEAM

Så där håller jag på att skicka en massa mail och försöka fixa lite sponsorer, främst företag som håller på med ekologiska produkter osv.

När jag inte jobbar eller nördar framför min laptop då... hmm skypar jag mkt sent på nätterna med H. Japp, allt bra med oss. Han blev glad för sina presenter, jag hade köpt en lampskärm och en spegel till hans studentlya. Som dotter till en elektriker klarar jag inte av en bar glödlampa :)

Nu stillar jag min saknad med att fylla min tid och att shoppa lite, men bara lite, måste verkligen hålla i pengarna nu fram tills jag flyttar i maj.

Så efter sessionen (där även H är med) i Stockholm kommer jag hem i två tre dagar för att sen åka till Rotterdam i Holland, där jag ska delta i en annan session. På denna session ska jag icke vara organisatör dock, tack gode gud!
Sessionen ser jag verkligen fram emot, för om Stockholm nog blir riktigt häftigt med lyxiga venues och celebert besök så kommer denna bli kul och kan det bli ngt annat när två av de allra gulligaste människorna jag vet är huvudorganisatörer?

Länk till deras hemsida: http://www.rotterdam09.nl/ <--- jag är med under TEAM, som en del av chair's team, vilket är som en utskottsordförande. Jag kommer alltså leda ett utskott, eller kommitté. Vad min lilla grupp av 16-åringar från minst 15 olika länder skall debattera är inte fullt bestämt än.

Nu är detta inlägget lite för långt så jag får helt enkelt försöka ha lite kortare med fler uppdateringar... jag vet...

Puss

/
Michelle


Bloggdöden

Japp, jag gör allt rätt för att tappa så många läsare som möjligt. Jag uppdaterar sällan , har typ inga relevanta bilder eller skriver om väldigt aktuella ämnen, eller mode, eller sex ELLER

det nya helt sjuka bloggfenomenet (kanske det inte är nytt, men jag har inte tänkt på det förrän ikväll), att vara väldigt ung och gravid och blogga om sin kula...

Hittade flera bloggar om just detta. Jag förstår att man vill skriva av sig och hitta andra i samma situation som sig själv när man går igenom något så livsomvälvande. Men det som störde mig lite var att jag efter ett tag nästan tänkte för mig själv: "hmm det där att ha en bebis är nog ingen dum idé, man kan ju köpa fina små kläder, ha en gullig kulmage osv."

DET är det sjuka, mina damer och herrar. Bloggar påverkar en precis som reklam, läser om något / någon tillräckligt många gånger så normaliserar man och etablerar man sig som person eller fenomen.

Att vara, bli, gravid är något enormt stort och inte något 15 åriga tjejer med förhållanden på någon månad borde ägna sig åt. För en del kan det säkert funka bra, men man får aldrig glömma att det alltid handlar om de ofödda barnens välmående och framtid också, inte bara de akneprydda hormonstinna tonåringarna som sätter barnen till världen.

Strongt ni unga föräldrar som kan, vågar och vill bli föräldrar i unga år. Men alla ni som blir inspirerade av andra anledningar än att sätta ett frö för en trygg familj, borde sluta läsa bloggar med just detta innehåll.

Sådärja, nu fick jag skriva av mig detta.

Godnatt.

I'm standing upright

Nu så! Väskan är packad, den väger exakt 20 kilo här hemma på vågen, hoppas den går igenom imorgon... Orkar inte omprioritera bland alla kläderna jag packat ner så den måste helt enkelt gå igenom check-in imorn...

Helgens intensiva arbete är nu över, vilket är riktigt skönt. Idag var verkligen en hektisk dag med fullsatt nästan från det att vi öppnade vid tolv fram tills klockan tio på kvällen när jag kunde gå av mitt skift. Dricksen blev hyfsat bra med vilket alltid är roligt. Den drygar ut min minimala servitrislön så att jag kan unna mig något extra ibland.

Längtar sååå tills imorgon när jag ska gå ut från bagageutlämnings dörren och se min H stå där och vänta på mig. Det är så värt all väntan på tågresor, flygplatser osv, bara att få krama honom och pussa honom när han står där och väntat på mig. jag vill åka nuuuuuu :)

Btw, jag är jättearg på min laptop just nu. Köpte den ju för bara några veckor sen, men redan nu krånglar webcameran. När jag kommer hem från Bryssel nästnästa vecka ska jag gå och klaga och få den fixad. Sista gången jag köper en alldeles för dyr teknisk pryl hos OnOff!

Vi ses i belgien!

/ Michelle

ps. Annelie, ja jag är gärna med på den tävlingen, jag kommer lätt att vinna mohaha. Hade stegräknare på mig igårkväll, fick ihop mer än 18 tusen steg på en kväll :)

RSS 2.0