Long time no see

Har inte tänkt sammanfatta allt som hänt här sen sist. Tar en liten inblick i vad som händer just nu.
Tenta idag, gick riktigt bra, är så stolt över mig själv att jag har kommit så långt i min franska att det nu är möjligt för mig att efter en halvtimmes förberedelse kunna hålla en presentation om andra världskriget i Frankrike på franska i nästan 30 minuter.

Nästa tenta är på lördag, skriftlig språkfärdighet, vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, men det går nog bra. Det är lite svårt att koncentrera sig dock för vi ska ha en avslutningssittning på Lunds nation med vår klass på kvällen. Moulin Rouge tema, haha så läckert! Vi ska träffas några tjejer hemma hos en klasskompis för att fixa till den rätta looken och dricka en massa vin.

Sen blir det helkväll i Lundanatten med förförfest, förfest, sittning, mellanfest och sen nattklubb. Söndag blir det jobb som vanligt, alltid bra med lite timmar. Gjorde ju av med lite pengar förra helgen i Göteborg med mamma, pappa och Bella, sjukt mysigt på Lisebergs julmarknad. Söndag kväll blir det sleepover med Virre i Lund, med allt som det innebär, skitsnack, matlagning och mys.

Men sen kommer bästa dagen, för på måndag åker jag till Belgien! Är så lycklig att det är så snart! Idag köpte jag pepparkaksdeg, florsocker, jäst osv för att vi ska kunna julbaka i lägenheten. Det ska bli så roligt att åka tillbaka till Belgien, till älskade Leuven och kanske hälsa på mina små au-pair barn med. Att äntligen få krama om H gör inte saken sämre heller, har saknat honom så mycket denna hösten. Men han är alltid där för mig, hur långt borta han är så överraskar han mig alltid med sin omtänksamhet och... nej nu får jag sluta! Ska inte vara en sån fjantig smörig tjej som bara skriver om hur mycket hennes kille betyder. För är man riktigt säker på sina känslor behöver man inte basunera ut det hela tiden.

H skickade idag ett mail till våra gemensamma vänner i Leuven och till mig att vi ska på nattklubb nästa fredag. Det är den franska kändis DJ'n Mr Oizo som kommer till Leuven, det blir andra gången vi ser honom, han är så sjukt bra.

Oj nu blev det långt iaf! Avslutar med lite bilder!



Överst: Gustav Adolf bal i Lund
Mellan: På ett tak i Lund
Nederst: Så kul är det att vara student

RSS 2.0