Åka pendeltåg, jag är en loser baby, har inget körkort.

Men imorgon ska jag på min första körlektion så snart är jag ingen loser längre, ha!

Jobbar just nu röven av mig för EUP och allt runtomkring det. Men snart smäller det! Snart anländer ca 110 delegater från Sverige och Norge, ett 30-tal officials från Sverige och övriga Europa i Malmö för sessionen som vi jobbat så hårt med i över ett år.

Om någon vill komma och titta på vad EUP egentligen är så kan ni kontakta mig så ska jag se om jag kan fixa in er på Generalförsamlingen som äger rum i Ungdomens hus i Malmö på söndag mellan ca. 10.00 och 17.00.

Puss
/ Michelle

En månad kvar till julafton

Hej hopp!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Helgen som gått var den bästa på en långlång tid. Åkte till H på onsdagen, vi lagade mat, satte ihop IKEA prylar till hans rum och tittade på "Bobby", grymt bra film. När man sett den inser man hur mycket Obama liknar Bobby Kennedy, synd att Bobby aldrig hann komma till makten, världen hade sett väldigt annorlunda ut från nu...

Torsdagen var en lat dag för mig, jag hade inte sovit mer än 5 timmar över de två sista nätterna så jag sov ut medan killarna åkta in till Bryssel för att skriva under kontrakt inför festen. Sen handlade vi, lagade mat och slappade. Jobbade även på sessionen som nu är sjukt nära.

Fredagen började tidigt, vi åkte in till Bryssel för att möta upp med ca 70 eupare. Tog oss därefter till NATO's huvudkvarter och deltog i en paneldebatt med Belgiens NATO ambassadör och en proffessor på Bryssels universitet som publicerat åtskilliga meter om Kaukasus konflikterna. Mycket bra debatt, som dock blev mer som en föreläsning, men det gjorde inget då jag inte känner mig så påläst om NATO.

Tycker Sverige gör rätt i att inte vara medlemmar, synd bara att vi samarbetar med NATO på så många sätt att vi nästan lika gärna skulle kunna vara medlemmar...

På kvällen hade vi hyrt baren PP i centrala Bryssel. Underbar bar med speciell happy hour för oss. Köp en drink få en gratis! Har aldrig druckit så många olika cocktails. Sov gjorde jag och H på vårt 4-stjärniga hotell, ca 3 min från Grand Place.

Lördagen började med buffé på Pizza Hut, precis vid Le Bourse. Sen shoppade vi till allas presenter till kvällen. Sprang runder i tomtemössor och med renhorn på huvudet runt hela Bryssel för att hitta bra små överraskningar. Sen slog vi in ca 90 presenter till kära eupare på The Royal Windsor Hotel där middagen senare ägde rum.

Underbar middag med underbara människor, så sjukt bra kväll.

Kvällen fortsatte på Floris bar som ligger precis vid Delirium, men vi ville ha absinth så det blev Floris bar hela natten.
Lärde mig mer holländska bl.a.
Ik hou van je.

Jag och H tog tåget vid 6 på morgonen tillbaka till Leuven där vi sov ut dagen efter, sen blev det tända ljus, middag hemma, champagne och film som avslutade denna helg tillsammans.

Hemma nu och har sjukt mkt att göra inför helgen.

Livet leker.

/ Michelle

Jag hoppar hage med brutna ben

Usch vad jag inte vill vara kvar här. Jag har nog aldrig känt att jag passat helt in i Hässleholm, alltid tänkt att jag är menad för något mer. Det började redan i mellanstadiet då jag tvingades tuffa till mig för att passa in med de andra bitchiga tjejerna i klassen. Redan när jag var 5 år drömde jag om den dagen jag skulle kunna bege mig ut i världen som pilot, boendes på en ö med palmer.

Nu när ingen skola finns här för att hindra mig och jag de senaste två åren allt mer har begett mig ut i världen, knutit nya kontakter och kommit närmare mina drömmar känns längtan mer som ett pockande behov. Hässleholm ger mig inte den där känslan av att jag hör hemma här längre.

Det enda som håller mig kvar här är pengar och familjen. Men alla måste väl prova sina vingar förr eller senare och pengar finns överallt, bara man jobbar lite. Mitt hjärta känns inte helt.

/ Michelle

H&M

love

love

nio dagar kvar....

love

på gång

Jag börjar nästan infinna mig i mitt vanliga jag igen, med tusen bollar i luften och en massa grejer på gång. Det känns hur bra som helst, förutom att jag nuförtiden inte kan göra det i vårt klassrum med alla mina fina klasskamrater runt mig... Först nuinser jag hur viktig tiden i skolan vra för mitt sociala liv. Det har varit sjukt svårt för mig att komma underfund med hur jag ska hinna med mina vänner när jag inte längre har en fast punkt vi alltid träffas på. Lägg sen till att folk flyttar utomlands några månader eller kanske längre?!

Men men jag tror jag börjar fatta galoppen nu. Lovar att jag faktiskt ska skriva mer mail, de spelar större roll nu...

Har suttit och ringt en jäkla massa sponsorer hela dagen idag och igår, detta har fått mig att jag aldrig vill bli försäljare, fy fan för att ringa och fösöka sälja in sin idé till folk som mest blir irriterade! Jobbar nu mest på kvällarna för att ha tid med planerandet på dagarna. Kommer dock behöva jobba mer inför julen eftersom jag nu börjar bli lite pank. Pengarna från i somras är nu helt slut och kontot blöder lite från alla resor. Det är så lätt att man bara betalar med kort och sliter i hur mkt man gör av med.

Bokade dessutom en nyårsresa som julklapp till mig själv så att jag slipper spendera ett till nyår utan ngn kärlek och aningen överförfriskad på torget i Hässlehåla. Det sjuka är att jag redan nu ser fram emot julen så fruktansvärt mkt. Jag längtar tills jess och tina komemr hem och tills vi ska till juldagen-björket haha.

Nu ska jag ta tag i andra delar av mitt liv, dvs. jag ska städa mitt rum, duscha och sticka till körskolan för att lägga upp ett schema så jag kan ta mitt körkort innan jag flyttar!

Pusss
/michelle

ps. det är snart bara en massa minusgrader här hemma! sjukt kallt! Det va strömavbrott i två timmar här med jess i förrgår! ds.

Lalalalala LOVE

Galet, underbart, skrämmande, luddigt, små rosa moln, längtan....

Jag är så fruktansvärt kär.

två veckor!

/ michelle

Med min laptop i sängen igen

Rennes visade sig vara just det jag trodde och mycket mer. De två senaste veckorna har varit helt fantastiska. Jag har träffat underbara människor, debatterat aktuella politiska frågor med bl.a. Frankrikes utbildningsminister, vice-presidenten för EU-kommissionen, borgmästaren av Rennes etc. Nätterna var fulla med fest och jag dissade min hotellsäng för att sova i studentkorridor med H och sen efter lite (i snitt 3 timmar/natt) sömn klättrade jag över staketet för att gå tillbaka till hotellet och väcka alla delegater.

Det finns så mycket jag skulle vilja förklara om sessioner jag åker på, men det går inte riktigt. Även om jag skriver ett inlägg på flera tusen ord så är det bara vi som var där som förstår vidden av det.

När sessionen var över och alla åkte hem grät jag. Jag bröt ihop totalt och resan till Paris sen hem var den värsta på länge. Fy fan, idag hatade jag allt som hade med franska, fransmän och Frankrike att göra. Men det hade kvittat vart jag varit för den känslan av tomhet som infinner sig efter en session går inte att bota med annat än facebook, bilder och nya upplevelser.

Vaknade på ett hotellrum i östra Paris i morse, sa hejdå till Veronica och skulle sen spendera 8 timmar tills mitt flyg gick från Charles de Gaulle. I vanliga fall hade man nog varit glad att man befann sig i Paris, men idag var det sjukt deprimerande att befinna sig i romantikens huvudstad när jag precis sagt hejdå till min kärlek och en massa vänner. Jag åt en croissant och drack kaffe au lait på ett café som man sig bör. Men sen åkte jag helt enkelt till flygplatsen och började min väntan.

Kom underfund med en lustig grej... Ju fetare människorna var, desto mindre väskor hade de.. Mycket konstigt då deras kläder logiskt sett måste ta mycket mer plats...

Godnatt från Hässleholm och en PED (Post EYP Depression)
/ Michelle

RSS 2.0