There's a famine of love killing the nation

Sådärja, då var arbetskvällen nr 1 avklarad, den blev faktiskt inte så tokig. Mycket tack vare att vi var fyra servitriser som jobbade ikväll. Vi behövde inte bli helt slutkörda, men jag, var som vanligt, väldigt rastlös och sprang runt som en galning tog alla de långa borden och städade när jag hade en stund att pusta ut...

Hade en stegräknare på mig i typ tre timmar. Jag gick hela 18 tusen steg på 3 timmar, det måste va rätt bra... Måste va därför mina jeans börjar passa igen (yay!)

Motverkade dock det nyttiga i den där motionen genom att köra min och Suzans nya fredagstradition, Ben&Jerrys med grädde och chokladsås, helt underbart!

Nu ska jag prata lite med H och sen sova och försöka ladda inför mitt 10 timmars slitpass imorn.

Godnatt!

/ MIchelle

TGI Friday

Jahaja, nu sitter jag här på mitt rum som faktiskt nästan är lite städat (behöver dock dammsugas och dammas, men men) och äter glass. Försöker ladda lite inför kvällen med ett intensivt arbetspass på restaurangen. Usch, känner mig inte alls upplagd för att jobba idag och imorgon. Speciellt imorgon är det fullbokat nästan hela dagen och kvällen.

Min enorma rosa resväska ligger nästan färdigpackad på golvet, ska ju flyga till Bryssel i övermorgon. Har med mig två presenter till H som är lite ömtåliga. Kan inte skriva vad det är för hans svenska har blivit ganska bra och det finns en risk att han läser här :P

Tog min stora resväska den här gången trots att jag "bara" är borta i 9 dagar... Ville verkligen få plats med en massa kläder till både mig och Veronica som kommer dit direkt från en session i Galway, Irland. Jag var inne på en helt underbar sida igår www.asos.com den är verkligen att rekommendera! Fast det var nog ännu bättre för några månader sen när kronan låg lite högre i kurs. Hursomhelst har de helt underbara festklänningar, skor, väskor, byxor, tröjor.. ja you name it!

Tyvärr är min budget för mars inte så fet som det ser ut nu så jag måååste hålla i pengarna lite bättre, speciellt som jag har en laptop att betala av så snabbt som möjligt...

Nej, jag tror jag ska gå och sminka mig och bli färdig för att dra iväg till jobbet nu. VIIIILLLL IIIINNNTTEEE!
Kan inte alla bara laga mat hemma ikväll och skita i att gå ut? Nej, så får jag inte säga. Det är roligt att det är mycket folk på restaurangen, det betyder att jag har ett jobb och att folk har fattat hur bra mat vi har och heeelt otroligt trevlig personal som förtjänar måååånga små slantar i dricks så att de kan beställa hem heeeelt underbara klänningar från asos, blinkblink.

hej på er.

Michelle


No I in threesome

Through the storms and the light
Baby, you stood by my side
And life is wine
But there are days in this life
When you see the teeth marks of time
Two lovers divide
Sound meets sound, babe
Her echoes the surround
And know that we need is one thing
Now what is there to allow?
Babe, it's time we give something new a try
Oh, alone we may fight
So, just let us be three
And baby tonight
I see your lips are on fire
And life is wine
Now the windows are open the moon is so bright
There's no one can tell us what love brings, you and I
Sound meets sound, babe
Her echoes they surround
And know that we need is one thing
Now what is there to allow
Babe, it's time we give something new a try
Oh, alone we may fight
So just let us be three, tonight
Through the storms and the light
Baby you stood by my side
And life is wine
You feel the sweet breath of time
It's whispering, its truth not mine
There's no I in threesome
And I am all for it
Babe, it's time we give something new a try
Oh, alone we may fight
And feathers bend like trees in the moonlight
Babe, it's time we give something new a try
Oh, alone we may fight
So just let us be three tonight

In this world

Jag saknar att skriva. Saknar det så mycket att jag insett att jag verkligen skriver tokmycket med folk på msn bara för att få skriva av mig. Vill skriva något vettigt eller kanske inte... Kanske en bra novell eller en dikt, eller kanske en krönika? Känner nästan för att skriva en analytisk text som vi alltid gjorde med Kaj på svenskan. Så illa är det!

Det kliar i fingrarna, det kliar i hela mig efter att få göra något intellektuellt igen. Träffade Emmelie idag när hon, Emil och David var och åt på Infinity och vi kom fram till att vi saknade skolan något enormt. Jag vet varför jag saknar den.

- Jag behöver känna att jag lär mig något nytt och får intellektuell stimulans, konstant! Det är nog nästan lite som en drog för mig. När jag får den blir jag helt hög på känslan och kan åstadkomma nästan vad som helst, men när det är torka i den stimulansen torkar hela jag ihop. jag blir frustrerad och retar mig på allt och hatar allt. Jag blir helt enkelt bitter.

Låg och tänkte på detta igårkväll (och många andra frustrerade nätter) och kom fram till att jag blir så bitter att jag börjar ta ut det på de som står mig närmast, oftast H eller familjen. Det är ganska orättvist, men väldigt logiskt. Dock behöver jag bara skrika av mig lite ibland, sen inser jag vilken bitch jag är och ångrar mig.

För att motverka att detta händer alltför ofta ska jag nu försöka bringa lite liv i denna blogg. Istället för att bara skriva negativa saker och dagboksliknande inlägg så ska jag försöka skriva av mig lite om allt möjligt. Ni får gärna kommentera och medverka i denna terapeutiska form av intellektuell stimulans.


Lyssnar lite på Moby ikväll, sjukt skön musik. Bara så ni vet :)


/ Michelle


H, så, du läser min blogg nu?


I love you

Semlor!

Mamma hade semlor med sig från jobbet :D wehey!

Men jag har en klump i magen av detta dumma bråket, sluta nu va så envis och fatta vad jag menar! Hör av dig. Det är allt jag begär...



En fet dag idag

Ja, idag är det fettisdagen och man ska äta semlor, eller som Ture Sventon skulle säga TEMLOR. Har inte ätit några än idag, men jag och Simon åt varsin igår när vi hade en liten impuls roadtrip till IKEA i Helsing borg.

Idag tänker jag på Jessica som äntligen har besök av sin lilla Nya Zeeländare. Håller tummarna för dig och vet precis hur det känns den där stunden innan återföreningen...

På tal om killar så har jag det lite jobbigt just nu. Tog ett snack med den berörda igårkväll om något som stört mig länge, men han förstod inte och nu ska jag försöka va tuff och inte höra av mig förrän han hör av sig. Hatar att försöka va tuff, tror hela tiden att han inte ska höra av sig och att jag får stå här, med "my point proven" fast med tårarna rinnande...
Men NEJ, detta är faktiskt ngt som stör mig och jag kan inte vara mesig, it takes two to tango och det är på tiden att ngn inser det!

Jobbade idag för första gången sen den 3 februari, kommer att få galet lite i lön denna månaden... Usch... äckliga äckliga äckliga första månader på året.

Nu känner jag för att äta lite semlor, mmmmm semlor...

Läste ngt helt stört i tidningen idag. Det var en man som fick avslag för sin skadestånds ansökan. Han hade blivit misshandlad av ett gäng utanför sin lägenhet för att han sagt i telefonen (när ngn ur gänget telefonterrade hans flickvän) att de var välkomna att komma dit. Han var ju förbannad på idioten som skrämde hans flickvän! men nejdå, då har stackarn varit för kaxig och tydligen bett om att få stryk och då, då får man inga pengar av brottsoffertjohejsan. Polisen hade alltså inte lyckats hitta de skyldiga och nu får han inte de 23 000 han begärt som ersättning för förstörda kläder, värk, sveda och sjukhuskostnader. FÖR JÄVLIT!

Puss

/ Michelle

White Winter Hymn

Hej du läsare som läser denna sorgligt eftersatta blogg.

Det händer en hel del hela tiden, men för att inte tråka ut dig med alla detaljer så ska jag göra en liten lista på vad som är positivt just nu och vad som är negativt just nu:

PLUS:

> Jag trivs med min nya laptop, tror tom att jag skriver lite fortare på den än vad jag gjorde på den andra!
> Mina jeans som jag köpte i ettan av gymnasiet (och även, hör och häpna, mina älskade replay-jeans från nian) kom på mig häromdagen, woho, jag är på väg åt rätt håll!
> Chefsredaktören av NSK vill att jag ska skriva en krönika om mina bravader ute i Europa och även mina åsikter om EU-frågor, hoppas det verkligen blir av denna gången, men det verkar så :)
> Jag blev ombedd att sitta i en grupp som ska utforma ett förslag till kommunen om det efterlängtade ungdomens hus i centrum, jag tror jag ska nappa på erbjudandet, det är en viktig fråga för stadens ungdomar.
> Hittade ett universitet i Nederländerna som erbjuder bachelors på engelska, det ser väldigt väldigt lovande ut...
>  Har lärt mig hur man fixar hem musik osv snabbt och lätt, woho! (på tiden, jag vet)
> Är väldigt förtjust i bandet Fleet Foxes, speciellt deras white winter hymn, grymt bra!

MINUS:

< Jag är ganska krasslig, har varit sängliggandes här hemma i mitt barndomsrum i tre dagar nu med hög feber och massa hosta.
< Börjar bli rastlös som bara den...
< Har, ju sämre jag mått eller ju mer osäker jag varit över mig själv, sett en äcklig svartsjuk sida av mig själv, hatar den och hoppas att den försvinnner snabbt igen!
< Saknar H så mkt att allt han gör irriterar mig, dumma mig!
< Än så länge lyser vårsolen med sin frånvaro, tom i Belgien där det iaf är varmare, men jätteregnigt...
< Det är hela 8 dagar tills jag åker till Belgien igen.


Hmm det var nog bra att ställa upp det lite såhär.. Jag inbillade mig att den negativa sidan skulle överväga. Men ärligt talat har jag jättemkt att vara glad för denna våren. Om inte annat så kommer ju Jessica hem den 2 april, ska bli skönt att få hem en riktig vän att kunna överanalysera allt med igen.

Nu när jag ligger i min säng med laptopen framför mig inser jag att den största anledningen till att jag mår kasst, är på grund av mig själv och väldigt mycket pga att jag saknar H, jag blir knäpp utan honom... nej, denna fredagen var inte så bra. Om man inte räknar några trevliga timmar med mina älskade föräldrar och Bella framför Let's Dance (Magnus Samuelsson dansade och ingen kan väl ha undgått att ju mer muskler desto bättre, visst?) med massor med Ottos glass. Ja den stunden var bra, jag räknar inte Kellys feber-fisande och gnällande. Jag kommer att sakna dem i sommar...

Nu ska jag somna till Bedtime Stories med Adam Sandler, om jag får hem den snabbt nog. Ska försöka att inte spamma H med olika sorters teknologiska hjälpmedel...

PUSS

/ Michelle


RSS 2.0