Rennes

Jag sitter vid en macdator à la france, vilket bara det kraver en liten eloge, konstiga knappar och med Disturbia dunkande i bakgrunden i vart valdigt stokiga orga-rum. Allt har verkligen gatt bra hitills; har sovit 5 timmar pa tva natter men det gor inget for manniskorna har ar varda att missa somn for.

Som alltid nar jag ar pa eup saker sa kanns som om jag standigt umgas med likar, folk somfungerar likadant som mig. Alla aker hit och dit och forstar den rastloshet som jag kanner alltid. De domer inte for att man inte hor av varandra pa ett tag, man vet att den andra personen alltid finns dar utan att man behover saga det. Traffar sa manga av mina gamla vanner fran tidigare sessioner och vi ar bara 30 pers just nu, imorn kommer fler officials och sen i overmorgon kommer alla sma delegater och sessionen kickar igang. Varje kvall ar det olika roliga tillstallningar som vantar och dagarna spenderas pa basta mojliga satt.

Fast jag vet att jag kommer att vara helt slut efter nagra dagar, men jag kommer samtidigt att onska att det aldrig ska ta slut. 
Imorgon kommer H, jag langtar sjukt mkt.

Nej, har blir inget vettigt sagt, jag kommer antagligen inte att hinna skriva mer de narmsta dagarna, men ni kan lita pa att jag har nagra av de basta dagarna av mitt liv.

Puss

/ michelle

Frankrike väntar

Ja om några få timmar ska jag upp för att pappa var så fruktansvärt snäll och tog sig tid att skjutsa mig till malmö för att ta tåget till kastrup klockan 5 på morgonen. Tack pappa!! Hade verkligen inte velat spendera natten på flygplatsen bara för att tågen inte går härifrån så tidigt.

Imorgon bär det alltså av till den internationella sessionen i Rennes. Ja, Jessica i nästan två veckor befinner vi oss i samma land, fast väldigt långt ifrån varandra.

Helgen fylldes med jobb, kingan i fredags med Samah, mer jobb, shopping och lekdate med Kim. Jag lagade mat och han häcklade mig, allt var som vanligt. Skumt att vi befann oss i Kina för precis ett år sen...

Jag har inte varit så pepp på att åka till Frankrike, men jag börjar bli lite pepp nu. OM inte annat så är det 10 dagar med H och Veronica, kan knappast bli bättre sällskap, plus 220 andra eupare från hela Europa.

Nu skriker förnuftet efter sängen, vi hörs i la France.

Au revoir!

/ MIchelle

Like sand through the hourglas so are the days of our lives...

Jahopp, då var man tillbaka efter några dagar i Belgien.

När jag åkte till H var jag såklart sjukt glad och förväntansfull, shoppade lite för mkt på flygplatsen för att hålla nerverna lugna, åt en onödigt stor macka, drack en enorm Latte, som absolut inte lugnade! Satt på toa i över en kvart, helt utan anledning, allt bara för att få tiden att gå.

Jag pimpade min ipod med rosa strass stenar, bara för att. Känslan när jag landade i Bryssel var samma sak som förra gången jag flög dit, det känns som om jag kommit hem. När jag går den långa vägen till bagagebanden på de onaturligt blanka golven (tips! Ha aldrig en kortkort kjol om du flyger från/till Bryssel, man skulle lätt kunna se upp under kjolen i spegelbilden från golvet) bankar hjärtat hårt och det är en känsla av lycka och illamående som driver mig att gå snabbt även på rullbanden. När jag till slut fått min väska och tar stegen ut i ankomsthallen är det bara total lycka och ett stort leende som möter mig.

Vi gick ut på måndagskvällen då Timo fyllde år. Leuven är en riktigt härlig stad med en massa mysiga pubar som vi besökte (inte riktigt alla, men väldigt många) PÅ EN MÅNDAG! ;)

På tisdagen var vi lagom bakfulla och sov till klockan ett, sen skulle H iväg på föreläsningar så jag sov lite till, sen städade jag och, läs och häpna, pluggade körkortsteori. Sen var det kväll och H var tillbaka för att laga middag tillsammans med sin bror och jag och Johanna (store H's flickvän) satt mest och tittade på. Sjukt god middag blev det!
Fin omväxling till vad vi brukar "äta"; lite Mcdonalds, lite flingor och mycket sprit. Man blir mindre hungrig av att vara bakfull, vilket leder till att man slipper gå och handla, laga mat och senare diska...

Kvällen avslutades med att Timo, Paula, jag, H, store H och Johanna tittade på film och somnade.

Onsdagen var en väldigt viktig dag. Självklart missade vi tåget vi planerat att ta så vi kom in till Bryssel vid två halv tre tiden. Vi strosade runder i regnet (ja, det regnar typ alltid) och såg en massa turistgrejer som man borde se, njöt av varandras sällskap, skrattade åt varandras korkade skämt osv. Det kan bli lite väl rosafluffigt ibland när jag skriver om honom !

Vi åt på Pizza Hut, jag handlade en klänning från Zara och sen var det dags att möta familjen jag, utan de flestas vetskap, har haft kontakt med angående att vara au-pair hos dem nästa år.

Japp, även jag har fallit i au-pair-träsket och jag kommer från och med Maj nästa år vara bosatt i Bryssel under fyra månader. Familjen är hur underbar som helst och de två små pojkarna små änglar med flytande franska och bra svenska.

Efter mötet med familjen skjutsade pappan mig hem till Leuven och det var min sista kväll med H. Vi hade lägenheten för oss själva för brosan var i Lille. Så vi turades om att ta en iskall dusch, varmvattnet funkar bara ibland, åt lite rester och startade "Da Vinci Koden". Den kan inte ha varit så bra för när H slutade med att högljutt förklara för dem i filmen hur de skulle lösa gåtan så somnade jag. H väckte mig när filmen var slut och så var detta väldigt intensiva besök i Belgien slut.

Förlåt Tina att jag inte hann träffa dig, men det kommer en ny chans om några veckor, jag är i Leuven igen (och mest Bryssel) den 20 november. Har jättedåligt samvete över det, men jag hann verkligen inte! Puss hjärtat.

Här hemma är det också regnigt men betydligt kallare och ingen H. Jag har nästan vant mig vid att ha en gnolande känsla av saknad i magen vid detta laget, men precis efter jag sagt hejdå till honom gör det så ont. Tur att det bara är en vecka tills jag träffar honom igen, denna gång i Rennes, Frankrike. 10 långa dagar då jag åtminstone kan se honom, även om vi nog är upptagna på varsitt håll den mesta av tiden.

Puss
/Michelle

Helgen som gått

Ja, man borde kanske uppdatera sin blogg lite då coh då med spännande saker som händer här hemma i Hässlehåla då en stor skara av mina vänner inte bor här längre, eller aldrig har gjort för den delen...

Jag jobbar nu ganska regelbundet igen och kommer nog få ihop några tusen denna månaden trots att jag bara är hemma i ungefär två och en halv vecka i oktober. Jobbet går bra men ibland ganska segt, jag har kommit underfund med att jag aldrig har varit den personen som skulle nöja mig med ett väldigt monotont jobb bara för att det ger en fast inkomst. Okej, jag kan ju inte precis säga att jag hade valt arbetslöshet framför en trist jobb, men nu när jag faktiskt ska välja jobbväg i livet så ser jag mig absolut inte som nöjd med ett dead-end-job bara för att dra in en lön.

Nu svävade jag ut lite igen, att jag aldrig kan berätta ngt utan att sväva ut i långa haranger av ordbajs...

Jo jag jobbade iaf i fredags, mkt tråkigt. Jag var så sugen på att dra till Kingan, de hade en ROSA afton, en rosa afton, som gjord för mig. Då saknade jag verkligen Jessica och Tina, vafan, Hässleholm är inte sig likt utan Kinganskurvor.

Sen jobbade jag 12-16 i lördags, stack hem och åt godis med Bella och Kelly. Sen cammade jag och Bella med H i över en timme. Hon är nu besatt av H och har ritat en massa teckningar jag ska ta med till honom imorgon. Hon trodde även att om hon kunde se H i datorn och han kunde se henne så kunde han höra henne. Vilket fick konsekvensen att jag nästan utvecklade permanent tinnitus efter vår lilla chat.
När Bella gått och lagt sig ville jag inte sitta hemma och somna framför tv:n med en skål glass med chokladsås (som jag vet att jag hade gjort) så jag ringde Simon och annonserade att jag visstdå skulle ut med dem.

Anna, Sofie, Martin och Simon kom och hämtade mig och sen var festen i igång i Stoby. Petra hånglade med Igge, jag och Sofie skålade för att hålla humöret uppe tills vissa hade dragit, sen drog dansen igång och Martin visade vilka moves som var hetast.

Björket väntade oss sedan efter en fet åktur med Celine Dion på högsta volym (vi hade ingen musik så Rix Fm var dj, nästan lika bra som DJ TIGER). Vi var fulle, musiken pumpade och folk var glada att jag var hemma så de kunde beställa mat på Infinity igen. Tur att Hässleholm alltid får en att känna sig så lyckad. Snackade med Florent i nästan en timme om svartsjukeförhållanden och förklarade mycket bestämt att jag inte var ledig. Jag är nu hemma i flickvänsrollen och axlar den mkt bra om jag får säga det själv.

Synd bara att jag får fixidéer att ringa H när jag kommit hem och snacka med honom i nästan en timme, det kommer att svida när telefonräkningen kommer, men men något ska jag väl lägga mina pengar på och då kan jag lika gärna lägga dem på att få prata med ngn som gör mig lyckligare än jag varit på länge.

over and out

/ Michelle

Dan före dopparedan?

Tyckte först att min lilla rubrik var en bra beskrivning på dagen före en stor händelse, men sen insåg jag snabbt att det är en rättså pervers överskrift.. Men men eftersom jag är en person med ganska, ja kanske väldigt, pervers humor låter jag den stå kvar och går snabbt vidare till att beskriva vad det egentligen är som händer imorgon.

Nej, jag ska inte köra upp, den dagen får vi nog inte se på länge.
Nej, jag ska inte börja något nytt jobb eller plugga något intressant.
Nej, jag ska inte gå och se Patrik 1,5 på bio.

Dessa är dock saker som lätt hade platsat på en dopparedag.

Jag ska åka till Belgien och bara ha det väldigt bra i ett par dar. Träffa min H, sova länge (vilket jag iofs gör här hemma med för tillfället eftersom jag nästan enbart jobbar kvällar), ska försöka åka in till Bryssel och träffa älskade Tina en sväng... Det kommer helt enkelt bli ett par njutningsbara dagar.

/ Michelle

Att blogga eller att inte blogga, det är frågan

Att skriva blogg är mer eller mindre intressant. Man kollar sin statistik och inser att en del människor faktiskt bryr sig om vad man plitar ner,medan den stora massan faktiskt föredrar att sväva i ovisshet om vad jag skriver i detta forum.

De senaste dagarna har jag haft svårt att sova (läs; de allra flesta dagarna) och när jag är vaken sent på nätterna med min laptop i sängen sitter jag ock snokar runder i andras bloggar. Det är mer eller mindre intressant (jag vet, ordupprepning, Kaj hade tvingat mig att byta, men jag tycker att det skapar en liten röd tråd. Kaj var min svenskalärare under gymnasiet) att läsa dessa olika bloggar. Först ut läser jag alltid www.blondinbella.se, hon är mest intressant eftersom hon blivit ett fenomen, plus att jag tycker att hon verkar lite charmig, men innehållsmässigt finns det inte mycket läsvärt i hennes blogg. Om man nu inte älskar att läsa om hennes mingel på diverse galej. Efter Bella läser jag www.storstadspojken.se jag vet, det är inte riktigt sunt, man jag läser alltså bellas pojkväns blogg. Jag hoppades på att den skulle innehålla mer substans och det gör den förvisso, men det känns som om han lever på sin flickväns goda namn.. Undrar om det kommer att orsaka problem i blogg-paradiset i framtiden?

Se på mig, funderar över framtida intrig i blondinbella m. pojkväns lilla kärleksbloggbubbla, kan jag sjunka lägre intelektuellt? (felstavningen är on purpose sas)

Efter blogggiganterna läser jag www.kenzas.se där en 17 årig modell från stockholm mest skriver om thai latte, sin chiuaua Armani och hur mkt hon saknar sin kille Teo som bor på Grekland. Faktiskt en fruktansvärt tråkig blogg, dock är hon mer öppen om sitt liv med alla icke-politiskt korrekta inslag som sprit och ciggaretter...

www.gaybloggen.se är faktiskt rättså skön, 18-åriga Amir som är öppet homosexuell skriver lite om sin vardag, han ger lite svar på tal och har en väldigt öppen och ärlig dialog med sina läsare. Synd bara att han ibland ramlar över till att försvara sig i många blogginlägg mot både homofober och folk som tydligen tycker att han är tjock?! Han skrev om sin ätstörning som innebär att han kan äta hur mkt som helst om han har en dålig dag, den kan jag med skriva under på...

Näste man ehmm kvinna som jag ofta läser är www.egoina.blogg.se  hon är faktiskt jävligt rolig och brutalt ärlig i sina ibland ganska korta men absolut kraftfulla inlägg.

Visst ibland kan jag få för mig att läsa på bloggar som tjuvlyssnat.se eller läsa lite Alex Shulman. Men dessa tonårsbloggar med absolut noll budskap är ett grymt bra tidsfördriv när mina kära vänner inte uppdaterar sina bloggar, facebook är dött och H inte är online.

Dagens bästa: Filmen jag såg på TCM, den hette "Viva las Vegas", jag har fått dille på gamla filmer..
Dagens sämsta: Bråkade med min fd. favoritpizzabagare, tog inte mina 200 kr i dricks eftersom kärringen på jobbet hade bestämt (när jag var ute o tågluffade) att vi ska samla ALLA våra dricks och typ ha personalfest, yippie festa med en kärring, ett gäng pizzabagare och diskare som mest kastar lystna blickar. Chefen och hans kompisar är iofs helt okej och jag gillar Samah skarpt, hon är underbar... Alldeles för långt dagens sämsta, men men.

Godnatt

/ Michelle

What's up?

Just den frågan tycker jag är skitsvår, ska man svara vad man gör eller hur man mår? Därför svarar jag alltid "oh, nothin".
Den senaste tiden (läs: ungefär idag) har nog "oh, nothin" stämt som svar på både de frågorna.

Jag gör inget, förutom att driva runder här hemma, snylta på maten, tv:n och internet. För att få tiden att gå glor jag på tv, spelar piano, sjunger, tvättar, städar, stryker och kollar mail/bloggar/facebook/msn liite för ofta.

Imorgon måste jag fan jobba lite, börjar få lite panik över att den där nya kvinnan på restaurangen snor åt sig alla timmarna och gjort sig oumbärlig för chefen. Jag vet att jag fortfarande är nr 1 men hon gör allt för att få jobba hela tiden (läs: åker och handlar på vägen till jobbet, hjälper till med tvätten, skjutsar mat, personal och manipulerar chefen) hon gör då inte bara skit för mig och mina arbetstimmar utan gör också att chefen nu nästan förväntar sig dessa extra saker som vi absolut inte får betalt för. Kärring.

När jag vaknar imorgon ska jag göra vid mig, dra till stan och gå till restaurangen, tvinga chefen att skriva schema på de dagar jag kan jobba så att hon inte ska få så mkt att säga till om. Jag behöver lite mer pengar i höst för att det ska gå runt...

Dagens höjdpunkt: Promenad med Isabelle och Laika hem från dagis genom ett soldränkt höst Hässleholm & konversationen med H. 3 månader idag, eller nja tekniskt sett igår...
Dagens lågvatten: Somna framför Operah med en kanelbulle, den ångesten över min egen oduglighet vill jag inte återuppleva & de tre timmarna jag stod och strök...

/ Michelle

678

Jag tror att bilden säger allt.

H&M

in between

Jag lider fortfarande av efterdyningarna av en grym förkylning. Går här hemma hela dagarna och orkar inte ta tag i mig själv... Borde fortsätta med produktsponsringen eller börja plugga körkortsteori, eller kanske städa lite till här hemma, eller ordna med att äntligen försöka publicera min projektarbetesbok...

Det känns som om jag är i ett tomrum, här finns inget och jag kommer inte riktigt ut ur det. Hoppas att det bara är förkylningen och allmän utmattning efter resan som sitter kvar. Har en känsla av att det kan vara alla förändringar i mitt liv som också gör mig lite handlingsförlamad. Inget är som det var innan, för ett år sen befann jag mig i Kina med klassen och tillvaron var tryggt inrutad med skola, jobba i simhallen etc.
Nu kom jag precis hem från en resa och inget är inrutat, tvärt om är allt lite kaos och jag måste hela tiden fatta massor med beslut om vad som sker härnäst.

Jag är fri, men i beslutsångestens bojor.

Samtidigt vill mitt hjärta bara till H, det gör ont.

/
Michelle

Borta bra men hemma bäst

Efter en helt underbar dag i Budapest väntade en helvetes tågärd hemåt. 25 timmar av rövsår och blandade känslor.
Det var så skönt att få komma hem och sova i min egen säng, duscha i en ren dusch och krama om familjen.

Var på restaurangen idag och hälsade på alla, ska nog försöka jobba lite nästa vecka så att man har något på kontot i november :S Himlen öppnade sig över Hässleholm precis när jag gick på stan och pappa fick komma och hämta mig. Har inte riktigt vant mig vid att jag är hemma igen och tänker inte på petitesser som jacka eller paraply !

Lekte lite med Bella idag, hon sa att hon saknat mig varje dag och hela nätterna när jag varit borta. Det är så skönt att vara hemma igen, med en massa minnen i bagaget. En månad går så fort men samtidigt känns det som om jag varit borta i en evighet...

/ Michelle

RSS 2.0