Det bidde inga bilder

Bonjour ou peut-etre  Bon soir à tous!

Je n'oublie pas, je sais que j'ai dit att jag skulle ladda upp bilder. Men min kamera ligger i min väska därnere (bor ju i ett townhouse som är smalt och högt, så där nere betyder tre våningar ner för trapporna) och jag orkade inte hämta den för att ladda upp de få bilderna jag har på den. Idag har det varit 28 grader varmt och jag har mest tagit det lugnt, gjort en massa franska läxor och hjälpt (ja, hjälpt på franska) alla som kommit och gått i huset idag. har varit en jäkla spring, telefonsnubbar som skulle lägga om kablarna och vattensnubbar som skulle avkalka vattencisternen.

När barnen kom hem fixade jag ihop lite IKEA köttbullar till dem och pasta, sen läste jag mamma mu åker bob för hundrafemtielfte gången för lillen innan han skulle sova middag. Jag och näst-minstingen spelade memory i en timme, sen drog vi till parken när lillen vaknat. Där var vi inte ensamma, verkade som om de flesta barnfamiljerna i trakten ville komma till parken idag. Hur som helst så spelade vi fotboll, fikade, blåste såpbubblor, matade ALLA fåglarna och hälsade på parkens åsnor, sen flög vi hem som flygplan för att dra igång kvällsproceduren.

Imorgon väntar en ny dag och jag borde lägga mig att sova snart, späckat schema imorgon med privatlektionen i franska i två timmar, sen ta tåget tillbaka igen, möta upp H på stationen, han ska vara med mig och pojkarna imorgon (yay! :D) ta bussen hem och byta väska till utflyktsväskan som redan är packad och färdig, sen ta bussen till pojkarnas skola och hämta dem, ta dem till parken och ha en sjukt bra eftermiddag i park cinquantenaire.

God natt!

/ Michelle


Park Cinquantenaire, en ganska kass bild.. hmm bifogar en till.

ja detta är ju då en höstbild, men man möts iaf av triumpfbågen som restes till minne av Belgiens självständighet.

Jag sjöng i Stockholm en kväll för inte så länge sen.

http://www.youtube.com/watch?v=dJpFbEmas6c

Sorry har fortfarande inte lärt mig hur man infogar en video i inlägget, men njut av denna länk haha.



Före jag gick på scenen. Jag var ansvarig för konserten och mitt nummer var det sista av 20 uppträdande i Stockholms äldsta konserthall.

Belgien i några bilder



Gatan där jag bor i Bryssel.



Morgonen den 28 maj när jag överraskade H på hans födelsedag med tårta och OJ.


Pojkarna och jag i parken efter skolan. Tvingar dem att se glada ut, funkar ju hur bra som helst :)


30 maj, när Pablo (på bilden) och jag hade en galen spontanutekväll med 33 av hans närmsta spanska erasmusvänner.



Barnens skola hade ett spektakel, lillen var en smurf. Tänk er följande: 70 barn 3-4år utklädda till smurfar, som dansar på scenen. Ganska gulligt om jag får säga det själv :)

Imorgon kommer fler bilder från Belgien.

Godnatt!
/michelle

Bryssel

Ja, jag vet. Jag uppdaterar sällan. Men men, här kommer en uppdatering fran nagra veckor i Bryssel.

Mina dagar
börjar vid sju da jag gar upp och far iväg barnen till skolan, fixar frukost osv. Sen är jag ensam i deras hus, vissa lata dagar somnar jag om och andra dagar aker jag ut pa utflykter i storstaden. Jag gick pa langa promenader ofta i början för att lära mig hitta och upptäcka staden lite :) vädret var mkt bra i början. Nu brukar jag aka till olika shopping distrikt, eller aka till ett badhus och sola och bada. Min franska kurs gar hur bra som helst, väldigt snabbt och intensivt, men det gar väldigt bra och det känns faktiskt som om jag lär mig franskan nu. Vid tre aker jag till pojkarnas skola och hämtar dem, vi tar ibland en picknick i park Cinquantiere och ibland som när till exempel: hundratals av mjölkbönder ställer sina traktorer pa place montgomery, ja da springer jag tva kilometer till deras skola för att sen aka tva olika bussar och sparvagn for att tva timmer senare än vanligt komma tillbaka.

Pojkarna är väldigt snälla och föräldrarna är mkt trevliga. Jag trivs riktigt bra i Bryssel, nästa vecka ska jag försöka ga pa lite museum. Dessa veckorna har jag ocksa hunnit med lite öl pa uteserveringar, en vild klubbkväll med 33 spanjorer och shoppingrunder med vänner, bade eup-vänner men ocksa med min nya blind-date kompis ;) Hursomhelst, sitter just nu i Leuven med H och hans bror, vi har suttit bänkade rätt mkt framför cnn idag. Hejandes pa revolten i Teheran.
de förklarar för mig att för dem är detta stort, när man växt upp i förtryck och en chans till förändring uppenbarar sig.

Saknade min bella pa midsommar, titta vilket fint mms hon skickade till mig:
min bella

Min fina Bella.

Nej nu ska jag se om ngn vill ha ett glas vin annars ska jag snart sova. Ska försöka uppdatera bättre snart, med lite bilder o grejer.

Puss. Michelle

RSS 2.0