Det bidde inga bilder

Bonjour ou peut-etre  Bon soir à tous!

Je n'oublie pas, je sais que j'ai dit att jag skulle ladda upp bilder. Men min kamera ligger i min väska därnere (bor ju i ett townhouse som är smalt och högt, så där nere betyder tre våningar ner för trapporna) och jag orkade inte hämta den för att ladda upp de få bilderna jag har på den. Idag har det varit 28 grader varmt och jag har mest tagit det lugnt, gjort en massa franska läxor och hjälpt (ja, hjälpt på franska) alla som kommit och gått i huset idag. har varit en jäkla spring, telefonsnubbar som skulle lägga om kablarna och vattensnubbar som skulle avkalka vattencisternen.

När barnen kom hem fixade jag ihop lite IKEA köttbullar till dem och pasta, sen läste jag mamma mu åker bob för hundrafemtielfte gången för lillen innan han skulle sova middag. Jag och näst-minstingen spelade memory i en timme, sen drog vi till parken när lillen vaknat. Där var vi inte ensamma, verkade som om de flesta barnfamiljerna i trakten ville komma till parken idag. Hur som helst så spelade vi fotboll, fikade, blåste såpbubblor, matade ALLA fåglarna och hälsade på parkens åsnor, sen flög vi hem som flygplan för att dra igång kvällsproceduren.

Imorgon väntar en ny dag och jag borde lägga mig att sova snart, späckat schema imorgon med privatlektionen i franska i två timmar, sen ta tåget tillbaka igen, möta upp H på stationen, han ska vara med mig och pojkarna imorgon (yay! :D) ta bussen hem och byta väska till utflyktsväskan som redan är packad och färdig, sen ta bussen till pojkarnas skola och hämta dem, ta dem till parken och ha en sjukt bra eftermiddag i park cinquantenaire.

God natt!

/ Michelle


Park Cinquantenaire, en ganska kass bild.. hmm bifogar en till.

ja detta är ju då en höstbild, men man möts iaf av triumpfbågen som restes till minne av Belgiens självständighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0